Mijn verhaal

In een tijd van digitalisering

Is er een groeiende behoefte naar memorabele reallife belevenissen. Voor unieke live optredens is luchtacrobatiek een discipline die steeds meer aandacht krijgt. Het is een uitdagende en spectaculaire kunstvorm die zowel kracht als elegantie vereist.

Om aandacht te trekken

Inspirerende video’s van indrukwekkende luchtacrobatiek-acts worden vaak, als krachtige marketingtool, viraal verspreid om meer publiek aan te trekken voor live optredens.

Voor het wow effect

Luchtacrobatiek is allang niet meer beperkt tot het traditionele circus, maar wordt steeds vaker gezien in andere contexten zoals theaterproducties, televisieshows, festivals en muziekconcerten en bij particulieren zoals bruiloften en feestelijke aangelegenheden.

Voor events die blijven hangen

Om uniek te zijn in deze bruisende industrie is het van essentieel belang om creatief en innovatief te blijven.

1992- Ik ontdekte ballet

Mijn naam is Minke Ruel, eigenaresse van Aerial Acts. Mijn passie voor dans en beweging begon al op jonge leeftijd in een pittoresk toeristisch dorpje, Ootmarsum, toen ik op 5-jarige leeftijd begon met ballet.

Innoveren en grenzen verleggen -2005

Als tiener was ik eigenwijs en deed ik alleen dingen die ik zelf leuk vond. Zo zocht ik naar manieren om mezelf uit te dagen en mijn grenzen te verleggen.

2010- Mix van dans en kracht; het begin van Aerial Acts

Na het afronden van de dansacademie kwam ik in aanraking met aerialisten en raakte ik geïnspireerd. Ik volgde workshops, lessen en trainingen, totdat ik genoeg kracht en techniek ontwikkelde om optredens te verzorgen.

Wat klein begon -2017

Mijn optredens begonnen klein en werden in de loop der jaren steeds uitgebreider, waarbij ik steeds nieuwe objecten zoals ringen, kubussen, netten en kroonluchters gebruikte.

2019- Volle Johan Cruijff Arena

Ik bleef doorgaan met het ontwikkelen van mijn danstechnieken en luchtacrobatiek performance. Hierdoor trad ik op in verschillende landen, werd ik erkend als artiest en werd ik uitgenodigd om op te treden op grote internationale evenementen.

Voor events die blijven hangen  -Heden

Uiteindelijk doe ik precies wat ik altijd al wilde doen sinds dat ik als vijfjarige ballet ontdekte… dansen. Dat dit vanuit mijn eigen bedrijf is, voor events die blijven hangen, voor tal van bedrijven en organisaties is als een droom die uitkomt.

Maak jouw event spannender, sierlijker en charmanter!

Aerial Acts biedt voor events luchtacrobatiek entertainment aan met een hoge mate van klasse en esthetiek, een mix van dans, kracht en beweging, terwijl het toegankelijk blijft voor een breed publiek. Ik breng frisse en originele concepten, waardoor je je als event onderscheidt van traditionele entertainment.

Beleef de magie

Aerial Acts is de perfecte keuze voor een onvergetelijke en op maat gemaakte belevenis. Dé mix tussen acrobatiek en dans brengt een ongeëvenaarde artistieke flair naar elk event. Beleef deze ware traktatie voor al jouw zintuigen en herinner deze ervaring die lang zal blijven hangen.

Inhoud is beveiligd. Rechtsklikfunctie is uitgeschakeld.